Vertrouwenspersoon van Facilicom

Merk je dat er op jouw locatie een vervelende sfeer is gekomen? Zijn er problemen die je niet meer met je collega's kan oplossen? Dan is het belangrijk dat je dat bespreekbaar maakt. Het liefst natuurlijk met je collega's. Betrek hierin ook je leidinggevende. Deze kan dan samen met jou of je personeelsfunctionaris kijken hoe je dit op kunt lossen. Geef dus tijdig aan als je het gevoel hebt dat het beter kan. 

Blijf er niet mee zitten

Ons advies: blijf er niet mee zitten. Praat erover. Want agressief gedrag, seksuele intimidatie, discriminatie of pesten is onaanvaardbaar binnen Facilicom. Heb je te maken met dit soort situaties en kom je er niet uit met je leidinggevende of voel je je niet gehoord? Neem dan contact op met één van de Facilicom vertrouwenspersonen in jouw werkgebied. 

De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal en bekijkt samen met je welke vervolgstap het beste gemaakt kan worden. Voel je niet bezwaard om je verhaal te vertellen. Vaak is een luisterend oor en kijken naar mogelijke oplossingen al een hele opluchting. Download hier het overzicht van de vertrouwenspersonen.

Bekijk ook onderstaand filmpje over de bedrijfscode.