Nieuw! De masterclasses van GoodHabitz

8 juni 2021

Heb je alle 100 trainingen van GoodHabitz al uitgespeeld en wil je graag op managementniveau meer leren over o.a. duurzaam leiderschap, agile managent en klantgerichtheid? In deze nieuwe (gratis) online masterclasses delen topexperts uit binnen- en buitenland hun visie op de meest relevante managementskills.

Gelijk aan de slag?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct aan de slag? Het mooie aan GoodHabitz is dat je nu direct kunt starten via jouw medewerkersportaal (bv. mijnfacilicom.nl/mijntrigion.nl). Klik op de knop ‘Opleidingen’, gevolgd door een klik op de link naar het Learning Management System (LMS). Als je daar vervolgens op Mijn E-learning klikt vind je de trainingen van GoodHabitz.

Tip! Gebruik hiervoor Google Chrome of Firefox (en geen Internet Explorer).

Keuzestress

Heb je nog geen idee welke masterclass je wilt volgen? Ter inspiratie lichten we er een aantal toe.

Agile managen

Hoe blijf je als organisatie wendbaar in een steeds veranderende wereld? Mike Hoogveld legt het uit in de Masterclass 'Agile managen'.

Wie is Mike Hoogveld?
Mike Hoogveld is consultant, spreker en auteur van vier boeken. Hij schreef Dokter, ik heb last van klantenAgile managen' en Denk als een start-up. Zijn nieuwste boek heet Future Proof, over hoe medewerkers en organisaties toekomstbestendig kunnen worden.

Tribes van de Toekomst

Benieuwd naar de link tussen antropologie en organisatiekunde? Wil je weten hoe je duurzaam kunt leidinggeven? Volg dan de Masterclass 'Tribes van de Toekomst'.

Wie is Jitske Kramer?
Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Jitske leert graag van de vele verschillende culturele antwoorden op menselijke vraagstukken. En vertaalt deze antropologische lessen naar de wereld van organisaties.

Digitale transformatie

Wat hebben alle succesvolle bedrijven van deze tijd gemeen? In de Masterclass 'Digitale Transformatie' geeft Jim Stolze het antwoord.

Wie is Jim Stolze?
Jim.pngBekijk hier de video waarin je Jim in 75 seconden leert kennen.