Facilicom-vrouwen met een passie voor hun werk

8 maart 2021

Vandaag is het 8 maart en dus internationale vrouwendag. Een dag die draait om solidariteit, vrijheid, gelijkheid én strijdbaarheid van vrouwen over de hele wereld. Een dag waar wij als Facilicom Group graag bij stil staan. Tevens een mooi moment om onze vrouwelijke collega’s eens in het zonnetje te zetten.

Ariska Kuijpers, Imren Agirbas en Jorica Wassenaar hebben alle drie een verschillende functie bij Facilicom. Eén ding verbindt de dames met elkaar, namelijk de passie voor hun werk. Bekijk hieronder hun inspirerende verhalen over het werk wat zij doen.

Ariska Kuijpers

Ariska werkt al 14 jaar bij Facilom. Ze heeft zich meerdere keren omgeschoold en is nu juridisch adviseur. Waarom ze haar werk zo leuk vindt? Bekijk het in het volgende filmpje:

Jorica Wassenaar

Jorica draagt de zorg al geruime 13 jaar een warm hart toe tijdens haar werk bij Incluzio. In onderstaand filmpje legt ze uit wat ze zo leuk vindt aan haar werk met ouderen:

Imren Agirbas

Imren werkt al 13 jaar bij Gom. De waardering die ze bij Gom krijgt, is een van de redenen waarom ze het zo naar haar zin heeft. Benieuwd naar de andere redenen? Bekijk het filmpje hieronder: