Goede voornemens? Houd ze vol met GoodHabitz

18 januari 2022

Via GoodHabitz kan je gratis online trainingen volgen, waar en wanneer je dat zelf wilt. Volg bijvoorbeeld de training Goede voornemens. Wil jij het nieuwe jaar goed starten en heb je tal van goede voornemens? Minder vooroordelen? Beter omgaan met je eigen en andere talenten? Of wil je meer halen uit 24 uur en efficiënter omgaan met je kostbare tijd? In deze training leer je hoe je daadwerkelijk aan de slag gaat met je goede voornemens en deze ook omzet in concrete acties.

Het mooie van GoodHabitz is, dat zij heel veel verschillende trainingen in huis hebben. Je kan trainingen volgen op het gebied van persoonlijke kracht, digitale vaardigheden, Excel, veiligheid en gezondheid, inspirerend leiderschap, management en teamwork, commerciële vaardigheden, communicatie en taal en productiviteit. Ook zijn er modules voor vitaliteit, omgaan met stress, mentale kracht en werkplezier.

Wil je ook aan de slag met een GoodHabitz-training maar vind je het lastig om te bepalen welke training bij jou past? Met behulp van de Goodscan kun je dit snel uitzoeken. Je vindt de modules en de Goodscan op jouw medewerkerportaal (bijvoorbeeld mijngom.nl/mijntrigion.nl). Gebruik hiervoor Google Chrome of Firefox (en geen Internet Explorer).

Jij leert, GoodHabitz doneert!

In de maand januari komt GoodHabitz met een initiatief om geld in te zamelen voor de non-profitorganisatie Computer Aid. Voor iedere voltooide training, doneert GoodHabitz €1,- aan Computer Aid. Het doel is om een bedrag van €100.000,- aan te behalen dankzij de leeruren van de deelnemers. Het opgehaalde geld wordt ingezet om meer mensen in Afrika en Zuid-Amerika toegang te geven tot onderwijs. Een onwijs goed initiatief dus!