Hulp bij schulden

Financieel gezond zijn zonder geldzorgen, dat willen we allemaal. Helaas zijn financiële problemen een veelvoorkomende zorg. Bij bijna 1 op de 100 Nederlanders ontstaan jaarlijks problematische schulden. Dat brengt veel stress en schaamte met zich mee. Met als gevolg dat er niet over wordt gesproken, terwijl dit juist zo belangrijk is.

Heb jij geldzorgen en wil je hier hulp bij ontvangen? Geef dit dan aan bij jouw leidinggevende, een vertrouwenspersoon of iemand anders binnen Facilicom Group die voor jou vertrouwd voelt. Zij kunnen jou dan aanmelden voor een consult met één van de financiële specialisten vanuit adviesbureau 'De Sociale Raadsvrouw'. Facilicom Group werkt al ruim zes jaar met 'De Sociale Raadsvrouw' samen en zij staan klaar om jou te helpen.

Wil je liever eerst zelf aan de slag? Ook dat kan. Volg de gratis training 'financiele administratie' via www.socialeraadsvrouw.nl en log in met gebruikersnaam: Facilicom en wachtwoord: F3cilic4m2016. In deze training leer je hoe je zelf jouw administratie op orde kunt brengen.

Wanneer financeel gezond?

Maar wanneer ben je financieel gezond? Eigenlijk betekent financieel gezond zijn hetvolgende:

  • Als je iedere maand je vaste uitgaven kunt betalen;
  • je een buffer opbouwt voor onvoorziene uitgaven;
  • én als je daarna nog genoeg geld overhoudt om van te leven.

Direct op de hoogte van jouw financiële situatie

Wil je direct inzicht krijgen in jouw persoonlijke financiële situatie? Binnen onze samenwerking met Geldfit kun je zelf direct een anonieme test maken en ontvang je binnen 2 minuten een advies.

De test bevat vijf korte vragen over jouw financiële situatie. Op basis van jouw antwoorden krijg je tips of hulp als dit nodig is. Ook bij jou in de buurt zijn vrijwilligers en organisaties die jou kunnen helpen jouw geldzaken gezond te houden.

Je kunt ook direct met Geldfit in contact komen via 0800-8115 (gratis).

in contact komen met vrijwilligers of organisaties die jou helpen met jouw geldzorgen.
Geldproblemen is een onderwerp waar je het niet snel over hebt. Help mee om daar verandering in te brengen en maak het bespreekbaar!