Nieuws

23 aug23 augustus

Houd het vakantiegevoel vast en begin uitgerust aan jouw ...

De welverdiende zomervakantie zit er voor velen weer op. De handen worden uit de mouwen gestoken en de agenda’s worden gevuld. Had jij zin om te beginnen of had je liever nog wat langer vakantie?...

9 aug 9 augustus

Vandaag is het islamitisch nieuwjaarsdag!

Al Hidzjra is het begin van de islamitische jaartelling en van de islamitische kalender. Namens Facilicom Group en Hoe lekker werk jij?, wensen we alle moslims alvast een heel fijn nieuwjaar!  

15 jul15 juli

Win met vrijetijdsbingo een dagje uit cadeaukaart t.w.v. ...

De zomer is begonnen! Weet jij al wat je gaat doen? Voor iedereen die voor een vakantie in eigen land gekozen heeft of er gewoon een dagje op uit wil, vind je op deze bingokaart een aantal tips.

8 jul 8 juli

Wens jouw collega een fijne zomer

Daar is hij dan eindelijk, de zomer! Wie van jouw collega’s wens jij een fijne zomer en/of zomervakantie? Laat het ze weten en stuur ze een leuke digitale zomerkaart. Download hieronder jouw fav...

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven, is voor iedereen belangrijk. We noemen dat duurzame inzetbaarheid. In de praktijk komt het er op neer dat je actief bezig bent met:

Gezondheid & energie
  kan je gezond en fit op het werk verschijnen?
Vakkennis & vaardigheden
  blijven leren om je werk goed te kunnen blijven doen
Motivatie & betrokkenheid
  hoe houd je lol in je werk?
Werk-privé balans
  kan je dit goed combineren?

Facilicom Group vindt het belangrijk dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Jij hebt hierin zelf een actieve rol, want jij weet zelf het beste wat je nodig hebt. Facilicom Group ondersteunt waar nodig. Zo zorgen we er samen voor dat jij gezond en met plezier naar je werk kunt blijven gaan, dat is niet alleen fijn voor jezelf maar ook voor de klant.

Zelf actief aan de slag

Facilicom Group verwacht dat jij mee blijft bewegen. Jij wilt je werk natuurlijk gezond, vitaal en met plezier blijven doen. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor en Facilicom Group helpt je daarbij. Je kunt hiervoor altijd terecht bij Facilicom Group en je leidinggevende. Voel je gesteund om het beste uit jezelf te halen!

Op deze website vind je informatie om met plezier aan het werk te blijven. We geven jou en je collega's manieren om problemen bespreekbaar te maken en te werken aan een open houding naar elkaar en de omgeving. Je kunt zelf bepalen met welke thema's je de slag gaat.

Iedereen gezond en met plezier aan het werk, nu en in de toekomst.