Nieuws

30 mrt30 maart

Handige bespaartips

Iedereen merkt het, alles wordt duurder. Soms is het zelfs een uitdaging om de huur elke maand te betalen. 1 op de 3 huishoudens komt geld tekort aan het einde van de maand. Als jij geldzorgen hebt...

13 mrt13 maart

Tijdelijk Noodfonds Energie: wat is de route?

Mogelijk kan jij gebruik maken van het Tijdelijk Noodfonds Energie. 

24 jan24 januari

Facilicom Sociaal, wat is dat?

De prijzen voor levensonderhoud en energie zijn enorm gestegen. 1 op de 3 huishoudens komt geld tekort aan het einde van de maand. Hierdoor wordt financiële stress ervaren en hebben mensen enorme ...

3 jan 3 januari

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven, is voor iedereen belangrijk. We noemen dat duurzame inzetbaarheid. In de praktijk komt het er op neer dat je actief bezig bent met:

Gezondheid & energie
  kan je gezond en fit op het werk verschijnen?
Vakkennis & vaardigheden
  blijven leren om je werk goed te kunnen blijven doen
Motivatie & betrokkenheid
  hoe houd je lol in je werk?
Werk-privé balans
  kan je dit goed combineren?

Facilicom Group vindt het belangrijk dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Jij hebt hierin zelf een actieve rol, want jij weet zelf het beste wat je nodig hebt. Facilicom Group ondersteunt waar nodig. Zo zorgen we er samen voor dat jij gezond en met plezier naar je werk kunt blijven gaan, dat is niet alleen fijn voor jezelf maar ook voor de klant.

Zelf actief aan de slag

Facilicom Group verwacht dat jij mee blijft bewegen. Jij wilt je werk natuurlijk gezond, vitaal en met plezier blijven doen. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor en Facilicom Group helpt je daarbij. Je kunt hiervoor altijd terecht bij Facilicom Group en je leidinggevende. Voel je gesteund om het beste uit jezelf te halen!

Op deze website vind je informatie om met plezier aan het werk te blijven. We geven jou en je collega’s manieren om problemen bespreekbaar te maken en te werken aan een open houding naar elkaar en de omgeving. Je kunt zelf bepalen met welke thema’s je aan de slag gaat.