Snel geholpen bij fysieke klachten met HelloFysio

10 maart 2017

Wij vinden het belangrijk dat je vitaal en gezond bent, zonder lichamelijke klachten. Helaas zijn er nog collega’s met rugklachten, pijn in schouder/nek of spanningshoofdpijn. Klachten die onder begeleiding van een fysiotherapeut goed kunnen herstellen.

Omdat wij je gezondheid belangrijk vinden, bieden we je nu een fysiotherapeut die je via webcam, telefoon en internet helpt met een goed en snel herstel; HelloFysio.

Wat is HelloFysio?
HelloFysio gelooft in een nieuwe manier van fysiotherapie. Fysiotherapie waarbij je eenvoudig thuis of op je werk behandeld wordt via webcam, telefoon en internet. En dat is wel zo makkelijk.

  • Je bespreekt je klachten met een gediplomeerde fysiotherapeut
  • Je krijgt een Persoonlijk Behandelplan met oefeningen, tips en adviezen
  • Je hebt regelmatig contact met de fysiotherapeut om de voortgang te bespreken
  • Zelf aan de slag? Dat kan ook, want alle oefeningen staan online op video

Zelf aan de slag of onder professionele begeleiding
Wil je liever zelf aan de slag met je klachten. Ook dat kan bij HelloFysio. Je geeft aan waar je pijn heeft en je krijgt gericht advies, tips en video’s met oefeningen om zelf te herstellen. Natuurlijk kun je altijd nog beslissen of je liever onder begeleiding van de fysiotherapeut verder wilt.

Kijk voor nog meer informatie op www.hchealth.nl/fysiotherapie/facilicom en maak meteen een afspraak. Of ga zelf aan de slag.

Bekijk hier alvast de introductievideo!

Privacy
HelloFysio is een zorgaanbieder, net zoals je huisarts of de reguliere fysiotherapeut. Dat betekent dat we je privacy volledig waarborgen en vertrouwelijk met je gegevens omgaan. Zo komen de gegevens niet bij Facilicom terecht.